Αποτελέσματα τουρνουά "Kivotos Cup 2015"

PROJUNIOR: 1η ΘΕΣΗ
ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ: 3η ΘΕΣΗ
ΠΑΙΔΙΚΟ: 2η ΘΕΣΗ



Για άλλη μια φορά, το τμήμα των Projunior της Αναγέννησης Πετρούπολης,  έδειξε το δρόμο των επιτυχιών και στα υπόλοιπα τμήματα των ακαδημιών της ομάδας μας.

Τα «κομάντο» του συλλόγου, όπως αποκαλούνται από πολλούς, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Αντρέα Κωνσταντούλια, κατέκτησαν το κύπελλο και μαζί το χρυσό μετάλλιο στο 2ο Group Projunior του 3ου Kivotos Cup 2015.

Στον μεγάλο τελικό, νίκησαν με σκορ 5-2 την αντίστοιχη ομάδα του Φωστήρα. Οι μικροί αθλητές μας, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1 στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, δεν το έβαλαν κάτω, και με επίθεση διαρκείας, τελείωσαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι με σκορ 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ένα αυτογκόλ έδωσε προς στιγμήν ελπίδες στην ομάδα του Φωστήρα, αλλά το τελικό 5-2 ήρθε δίκαια και τα παιδιά μας το πανηγύρισαν δεόντως!!!
Στον δρόμο προς τον τελικό, αντιμετώπισαν και νίκησαν με άνεση, αντίστοιχα τμήματα των ακαδημιών Καραταϊδη (6-3), Κηφισιάς (4-0) και Livorno (7-2).
Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι παρακάτω, με αλφαβητική σειρά; Aσπρομάτης Φώτης,  Γερεντές Σταύρος, Γκόγκας Παναγιώτης, Δουλγεράκης Αλέξανδρος, Κάμμας Παναγιώτης, Κατσαρέας Αλκίνοος, Κατσαρέας Παναγιώτης, Λόντος Σωτήρης, Προτανιούκ Αντώνης, Προτανιούκ Μιχάλης, Σεφεράι Θανάσης, Σεφεράι Ορέστης, Τάγκας Χρήστος, Τσεκούρας Κωνσταντίνος, Χατζηκυρίακος Γιώργος, Χουντάσης Νικόλαος.
Συμπαραστάτες στην προσπάθεια των αθλητών μας, οι γονείς και οι φίλοι τους, που με την άψογη συμπεριφορά τους στις κερκίδες, έδωσαν το παράδειγμα και στους υποστηρικτές των υπόλοιπων ομάδων.
Από κοντά στις επιτυχίες ακολούθησαν και τα τμήματα του Παιδικού και του Παμπαιδικού.
Το τμήμα του Παιδικού κατέλαβε την 2η θέση στο 2ο Group  Παίδων. Στον δρόμο για τον τελικό νικήσαν αντίστοιχα τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ με σκορ 7–1, ΑΙΑ ΑΘΗΝΩΝ 1-0 και ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΚΟ  5–0. Στον τελικό ηττήθηκαν 2-1 από την ΠΕΥΚΗ, έχοντας πολλά παράπονα από την διαιτησία.
Το τμήμα του Παμπαιδικού κατέλαβε την 3η θέση στο 4ο Group. Νικήσαν τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΑΤΩ ΑΧΑΡΝΩΝ 4-0, ηττήθηκαν από την ΚΗΦΙΣΙΑ 4-1, και κέρδισαν στο τοπικό ντέρμπι τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 4-0. Στον μικρό τελικό κέρδισαν τον Α.Ο.Κ ΦΑΛΗΡΟΥ 5-3, κάνοντας ανατροπή του σκορ, αφού είχαν βρεθεί να χάνουν με 2-0. Πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου,  ισοφάρισαν και στο 2ο ημίχρονο κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή.

Το τμήμα των JUNIOR, πάλεψε σε όλα τα παιχνίδια, έχοντας πολλές ελλείψεις και απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τους προπονητές Ανδρέα Κωνσταντούλια, Χρήστο Αμοιρτζά και Σάκη Καλογερόπουλο, αλλά και σε όλους τους γονείς για την αθλητική και κόσμια συμπεριφορά τους. 





Δείτε εδώ τα αποτελέσματα



ΜΑΡΙΟΣ  ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ