Τα νέα των ακαδημιών μας

Πετρούπολη, 02/09/2014

Ο σύλλογός μας ανακοινώνει τις ακόλουθες ενέργειες, στο πλαίσιο της προσπάθειας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο για συνεχή βελτίωση των τμημάτων ακαδημιών:

1. Προαθλητικός ιατρικός έλεγχος, αποτελούμενος από:
  • Καταγραφή ιατρικού ιστορικού των αθλητών μέσω ερωτηματολόγιου, το οποίο θα συμπληρωθεί από τους αθλητές ή τους γονείς (για τα μικρότερα παιδιά).
  • Καρδιολογικός έλεγχος αποτελούμενος από ηλεκτροκαρδιογράφημα, ακρόαση, οξυμετρία.
  • Αιματολογικές εξετάσεις: γενική αίματος, σάκχαρο, ουσία κρεατινίνη, χοληστερίνη, τριγλυκερίδια, ούρικο οξύ, ηπατικά ενζύμων (sgot, γgt), σίδηρο, φερριτίνη, κάλιο, νάτριο, cpk, μαγνήσιο.

Όλες οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στα αποδυτήρια του γηπέδου μας από γιατρούς και σε διάστημα δύο ημερών θα παρουσιάζονται τα αποτελέσματα και θα υπογράφονται οι καταστάσεις υγείας, οι ιατρικές γνωματεύσεις κ.λπ. Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής απευθυνθείτε στους εφόρους των τμημάτων:
PROJUNIOR: ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
JUNIOR: ΚΑΤΣΑΡΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΜΠΑΙΔΙΚΟ: ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ
ΠΑΙΔΙΚΟ: ΚΑΛΕΜΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

2.  Ενημέρωση αθλητών και γονέων μέσω SMS
Οι αθλητές θα ενημερώνονται μέσω γραπτού μηνύματος στο κινητό τηλέφωνο που θα δηλώσουν οι γονείς, για τα γήπεδα και την ημέρα-ώρα διεξαγωγής των αγώνων. H ενέργεια αυτή έρχεται να συμπληρώσει την ενημέρωση που παρείχε το blog του συλλόγου.

3. Παρουσία ιατρού σε όλες τις προπονήσεις των τμημάτων
Η πρωτοβουλία μας για την καθιέρωση παρουσίας γιατρού στις προπονήσεις των τμημάτων ακαδημιών συνεχίζεται και φέτος. Σίγουρα ήταν μια καινοτόμος κίνηση πριν από λίγα χρόνια, η όποια βρήκε πολλούς μιμητές.

4.  Προπονητής τερματοφυλάκων
Συνεχίζει την συνεργασία με  τον σύλλογο μας,  ο προπονητής τερματοφυλάκων κ. ΜΠΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.  Είναι ενδεικτικό της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται το γεγονός ότι διπλασιάστηκαν οι αθλητές που θέλουν  να αγωνίζονται στην θέση του τερματοφύλακα. Άλλη μία πρωτοβουλία του συλλόγου μας, που βρήκε πολλούς μιμητές.